Diari La Veu del País Valencià
Compromís proposa deixar entrar els menors d’edat a les sales de concerts

RedactaVeu / València.

La diputada i portaveu adjunta de Compromís en les Corts, Mònica Álvaro, i el també diputat, Josep Nadal, han presentat una Proposició No de Llei perquè als menors de 18 anys els siga permesa l’entrada a les sales de concerts, garantint la seua seguretat.

Segons el diputat Nadal, “per a poder fer-ho efectiu cal instar el Consell a modificar la Llei 14/2010, de 3 de desembre, d’Espectacles Públics, de manera que se’ls puga permetre l’entrada a recintes on es realitzen concerts, aplicant evidentment totes les mesures de seguretat necessàries”. “És a dir, que els menors de 16 anys assistisquen a concerts acompanyats dels pares o del tutor, i els joves entre 16 i 18 que entren sense estar acompanyats però identificant-se per tal que no se’ls puga vendre alcohol. Uns mínims necessaris que recullen normatives d’altres comunitats autònomes com ara Catalunya, Canàries, La Rioja o les Illes Balears”.

“Des de Compromís considerem que permetre l’entrada dels menors a les sales de concerts significa fomentar la cultura entre els més joves, fent que allò que és una afició puga convertir-se, fins i tot, en una futura professió. El País Valencià és un país de músics, amb molta diversitat i riquesa cultural. I fer més fàcil l’accés dels joves a la música, amb totes les garanties per a la seua seguretat, contribueix a donar un impuls a la nostra música”, ha conclòs Josep Nadal.

Comparteix

Icona de pantalla completa