Diari La Veu del País Valencià
Aquest divendres ‘Ovidi al Cub’ amb l’exdiputat David Fernàndez a Castelló de la Plana
RedactaVeu / Castelló de la Plana

Amb motiu del 20é aniversari de la mort del cantautor i actor alcoià Ovidi Montllor, el Casal Popular de Castelló organitza l’espectacle Ovidi al Cub. L’acte tindrà lloc divendres 18 de desembre a les 19.30h al teatre del Raval i estarà protagonitzat pel periodista i exdiputat al Parlament de Catalunya David Fernàndez, el músic valencià Borja Penalba i el poeta d’Olot David Caño. Durant dues hores repassaran l’obra musical del que fou un dels artistes més importants de la Nova Cançó, combinant poemes, músiques i reflexions.

Segons les declaracions d’Àlex Tejedor, membre del Casal Popular, “amb aquesta proposta oferim un espectacle carregat de rebel·lia. Ovidi cantava des del sentit crític amb l’estat de les coses, i al Casal ens sentim hereus d’eixa tradició d’inconformistes. És l’homenatge que fem a un dels principals referent culturals del Casal Popular, un cantautor silenciat al qual mai ens cansem d’escoltar”.

Tots els interessats a assistir poden adquirir les entrades de forma anticipada, a un preu de 8€, als punts de venda habilitats per l’organització: Llibreria Babel (Guitarrista Tàrrega, 20. Castelló), Casal Popular de Castelló (Amunt, 167. Castelló) i Casal Popular de Vila-real (Cronista Traver, 30. Vila-real) o bé el mateix dia de l’acte a les taquilles del teatre, a un preu de 10€.

Aquest acte s’emmarca dins de la campanya #AnyOvidi, llançada des de diferents entitats culturals i polítiques per reivindicar l’obra de Montllor arreu dels territoris de parla catalana. A Castelló la campanya arriba acompanyada de l’exposició Ovidi Popular d’Antoni Miró, que es podrà visitar al Casal Popular de Castelló entre el 10 i el 31 de Desembre, i la presentació del llibre de Jordi Tormo Ovidi Montllor, un Obrer de la Paraula, també al Casal Popular de Castelló i amb data per confirmar.

Comparteix

Icona de pantalla completa