Diari La Veu del País Valencià
El Musical cedirà els seus espais no escènics a associacions i col·lectius

RedactaVeu / València.

El Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar està ultimant el procediment pel qual cedirà els seus espais no escènics a associacions i col·lectius que vullguen utilitzar estes dotacions per usos culturals. La regidoria d’Acció Cultural ha organitzat una visita per a donar a conèixer aquests espais als representants d’entitats que ja han mostrat interès per les instal·lacions del teatre i una vintena de persones han assistit a la convocatòria.

El Musical és un espai públic municipal i des que l’Ajuntament de València ha assumit la seua gestió directa la Regidoria d’Acció Cultural ha mostrat voluntat d’obrir el seu ús a la ciutadania i a les entitats culturals del Cabanyal-Canyamelar i de tot València. A banda d’acollir arts escèniques, el Teatre El Musical aspira a ser un centre cultural de referència i participatiu.

Als assistents a la visita se’ls han mostrat les instal·lacions del teatre i explicat les seues possibilitats d’ús. El vestíbul, tres sales polivalents de diferents mides i una sala d’assajos estaran a disposició dels col·lectius que les necessiten i proposen activitats culturals, sempre que estiguen lliures i la programació artística del Teatre El Musical ho permeta.

Actualment s’està treballant per fixar el procediment i les condicions amb les quals es podrà demanar a l’Ajuntament de València la cessió d’aquests espais culturals a l’edifici del Cabanyal-Canyamelar. A curt termini es pretén habilitar a la pàgina web del TEM un calendari amb els espais disponibles en cada moment i un formulari amb tota la informació per poder sol·licitar l’ús de les sales no escèniques a l’Ajuntament de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa