Diari La Veu del País Valencià
Ricardo Sixto: ‘Garzón és un dels candidats més estimats pel conjunt de la ciutadania del PV’

RedactaVeu / València.

El candidat d’EUPV-UP al Congrés dels Diputats per València, Ricardo Sixto, ha manifestat, en l’acte de tancament de campanya que “hem detectat que la gent ha respost molt més enllà de les expectatives a les quals ens volien condemnar les enquestes i alguns grans mitjans de comunicació”.

En aquest sentit ha recordat que la seua formació ha gaudit d’actes “multitudinaris en els quals s’ha donat suport d’una forma importantíssima al nostre candidat a la presidència del Govern, Alberto Garzón, que, a més, és un dels candidats més valorats i estimats pel conjunt de la ciutadania”.

A més, ha subratllat que, “per descomptat, aquesta campanya el que ens ha demostrat és que estem en condicions de trencar qualsevol previsió i donar la sorpresa diumenge que ve”.

“Estem convençuts que estarem amb una veu potent en el pròxim Congrés dels Diputats per a garantir-li a la classe treballadora d’aquest país que hi haurà una esquerra que li pararà els peus a les polítiques de dretes les faça qui les faça i les intente fer qui les intente fer”, ha asseverat Sixto davant els seus.

Comparteix

Icona de pantalla completa