Diari La Veu del País Valencià
Marta Sorlí (Compromís-Podemos) compleix el seu somni: ja és diputada

RedactaVeu / Castelló.

“Per fi ha arribat el moment de fer política per a les persones. Hui hem fet història. Castelló per fi té una veu forta, valenta i compromesa que portarà al Congrés la veu i les necessitats de les persones, dels pobles i de les comarques de Castelló”. Així ho ha assegurat la diputada electa de Compromís-Podem És el Moment per les comarques de Castelló, Marta Sorlí, qui ha manifestat que “estem molt satisfets, perquè hem fet realitat tots els objectius: aconseguim un grup valencià propi, tant per nombre de diputats com per superar el 15% per cada demarcació”.

Sorlí ha afirmat que “els resultats de les eleccions de hui demostren que la ciutadania necessita un canvi, demandava un nou enfocament de la política. La ciutadania ha deixat de creure en els partits tradicionals i el bipartidisme. Hem trencat el bipartidisme a Castelló i al País Valencià i la Ciutadania ha tornat a dir que vol una altra política”.

“El 24M vam posar les institucions valencianes al servei de la ciutadania i ara ho farem en el Congrés i en el Senat”. “Els somriures, la il·lusió i el canvi han pres Madrid”.

Militants i simpatitzants de Compromís i de Podem han celebrat a la nova seu de Compromís, del carrer Moyano, uns resultats “històrics” que “marquen un abans i un després per a la política castellonenca”.

Comparteix

Icona de pantalla completa