Diari La Veu del País Valencià
El Teatre El Musical proposa un Nadal cultural en família

RedactaVeu / València.

El Teatre El Musical celebra les festes nadalenques amb propostes culturals per a tota la família a preus populars, com són els espectacles infantils de música, circ i narració que també agradaran als més grans i que coincideixen el dissabte 26 i el diumenge 27 de desembre.

Marcel el Marcià porta a l’escenari del Cabanyal-Canyamelar el seu últim espectacle musical en valencià: Marcel balla balla en sessió matinal (26 i 27 de desembre a les 12.30h), un concert-espectacle basat en els llibres de Marcel el Marcià. Aquesta vegada el seu protagonista viatja per les comarques valencianes perquè els nens les coneguen mentre canten i ballen. Una festa musical en valencià que recorre el nostre territori i per la qual desfilen personatges del nostre imaginari col·lectiu.

Marcel el Marcià.

Les vesprada del 26 i 27 la companyia castellonenca La Furtiva presenta Sabates en l’aire (a les 18:30), un espectacle de circ que compta amb humor i tendresa la història d’amor de dues persones que viuen en el seu món fins que s’uneixen. Una metàfora circense sobre les relacions entre les persones i com superar les incompatibilitats. Un poema visual de la companyia castellonenca La Furtiva per a tota la família.

I segueix al vestíbul del Musical la Biblioteca de cordes i nusos de José Antonio Portillo, una instal·lació plena d’objectes i d’històries que el seu creador narra als visitants. Una biblioteca plena d’objectes i d’històries, creades sobretot per xiquets, i que conviden els espectadors a interactuar amb tot el que es trobaran. El bagatge de José Antonio Portillo com a professor li va suggerir aquesta idea, que en cada representació ell adapta, com a mestre de cerimònies, a l’edat del públic, que està limitat a 35 persones.

>

José Antonio Portillo té reconeixements nacionals i internacionals pels seus treballs, especialment dedicats al públic infantil. Fa 13 anys que la Biblioteca de cordes i nusos es va posar en marxa i ha estat en museus, teatres, places i festivals de diferents països convidant nens i grans a la lectura a través d’una narració que és també un viatge imaginatiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa