Diari La Veu del País Valencià
Aspencat presentarà ‘Tot és ara’ a l’Auditori Municipal de Benigànim
RedactaVeu / Benigànim

L’Auditori Municipal de Benigànim acollirà de nou un concert d’un dels grups referents de l’escena musical valenciana, Aspencat, que portarà en acústic el seu últim disc Tot és ara (Halley Records, 2016), després de rebre dos Premis Ovidi 2015 (Millor Videoclip, produït per Tresdeu Media; i Millors arranjaments i producció, Halley Records). La presentació serà a l’Auditori Municipal de Benigànim en un dels pocs acústics que farà el grup arreu del País Valencià.

El Col·lectiu Cultural El Ganxo és l’encarregat, una vegada més, d’organitzar l’acte que es celebrarà el proper dissabte 27 de febrer a les 22:30h de la nit.

Després de l’èxit aconseguit arreu de l’Estat espanyol amb el seu anterior disc Essència, els de Xaló tornen a la càrrega amb el seu disc més ambiciós, Tot és ara (Halley Records) on el seu primer videoclip, de la cançó Música naix de la ràbia ja té quasi 150.000 visites a YouTube i el grup s’ha consolidat com un dels més importants del nostre país.

En aquest disc, compta amb col·laboracions de grups com Train to roots, Green Valley, Esne Beltza i La Gossa Sorda entre altres companys com Pablo Sánchez de La Raíz o Martin Plan B.

Aquest acústic, que serà un dels pocs acústics que farà Aspencat, serà una manera especial de veure el grup, ja que comptarà amb instruments poc acostumats als concerts elèctrics com el violí, la viola o el violoncel.

Les entrades es podran adquirir a partir del gener a Benigànim a l’Espai Jove i la Casa de l’Arrop, a Xàtiva a la Llibreria la Costera i a Ontinyent al Casal Jaume I. Tindran un preu de 7€ anticipada i 10 en taquilla. Des de l’organització s’insisteix en intentar adquirir-les al més aviat possible ja que l’aforament és limitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa