Diari La Veu del País Valencià
Montiel: ‘No estem encara parlant del model de RTVV, ni la forma de contractació’
RedactaVeu / València

Antonio Montiel ha dit que amb l’aprovació que deixa sense efecte la llei de tancament s’acaba amb una anomalia democràtica per al País Valencià: “Ningú s’ha quedat fora. Estem davant d’una llei que anul·la les prohibicions, no estem encara parlant del model de radiotelevisió valenciana, ni discutint la forma de contractació. El treball s’ha fet en un temps rècord, en sols cent dies s’ha escoltat la ciutadania, s’ha parlat dels extreballadors, actors, actrius… amb tots els afectats per aquesta innoble decisió de tancament. Podem ha organitzat la celebració de dos espais inèdits del Fòrum Social de l’Audiovisual, on s’ha convidat fins i tot les posicions discrepants”.

Montiel ha recordat que Podem presideix la comissió parlamentària de RTVV i que el fet de no estar en el Consell els permet ser garants de l’equitat en el procés de recuperació de RTVV: “La llei no naix d’un projecte de llei del govern; Podem es manté fora del govern i per tant efectuem el nostre treball de control, que seguirà present en els propers mesos”.

El Síndic del grup Podem ha explicat la seua posició respecte a la possibilitat de l’emissió de senyal provisional, que admet únicament amb límits: “Si de nosaltres depèn, l’emissió de proves es reduirà a allò estrictament necessari per a aconseguir la televisió definitiva, nosaltres no volem una televisió provisional, sinó la definitiva.”

Comparteix

Icona de pantalla completa