Diari La Veu del País Valencià
#ANECUP El vot anul·lat que hauria canviat la història

Directe.cat.

L’empat sonat que es va produir ahir a l’assemblea de la CUP celebrada a Sabadell hagués pogut tenir un desenllaç totalment diferent si no s’hagués comptabilitzat com a nul un vot que seleccionava la primera opció (sí a Mas i sí a l’acord amb JpSí) però que tenia una caricatura d’Anna Gabriel en ‘top less’. Un cop descartada aquesta papereta, es va produir l’empat tècnic de 1.515 vots per a cada opció. Aquest va ser el vot de la discòrdia que va produir que els dirigents de la CUP tardessin tant alhora d’exposar els resultats, tant a la militància com a la roda de premsa.

Com ha pogut saber directe!cat, la papereta decretada nul·la per tenir una caricatura d’Anna Gabriel en ‘top less’ va fer anar de corcoll la mesa final que feia el recompte total de vots. De fet, es va discutir fins a l’últim moment si s’havia de considerar com a vot nul o no. Finalment, a instàncies de la mateixa Gabriel, es va descartar el vot tot i que segons fonts consultades per directe!cat la líder de l’esquerra independentista ‘va riure i s’ho va prendre força bé’ el fet de veure’s caricaturitzada en un vot.

La següent assemblea decidirà si aquest vot és vàlid o no

Segons les mateixes fonts consultades per directe!cat, la CUP està valorant el 2 de gener per a fer una nova assemblea i acabar decidint si el vot és vàlid o no. A la votació hi haurà, un altre cop, quatre opcions que es votaran i s’aniran descartant en funció de quina sigui la menys votada. Les opcions serien les següents:

1- El vot és nul tot i que el dibuix és divertit

2- El vot és vàlid però el dibuix fa pena

3- El vot és nul i el dibuix és clar exemple del mal que fa el patriarcat a la nostra societat capitalista

4- El vot és vàlid i entre tots els militants es pagarà un curset de belles arts a l’autor

Aquesta notícia és una innocentada. Aquest any hem hagut de fer volar molt la imaginació ja que semblava, un cop vistos els resultats, que l’assemblea de la CUP s’hagués fet el mateix 28 de desembre. Tot i així… estaria bé veure els vots nuls i per què ho van ser.

Comparteix

Icona de pantalla completa