Diari La Veu del País Valencià
Sigfrid Soria (PP): Si algú m’agredeix, s’emportarà una hòstia”
Europa Press / Santa Cruz de Tenerife

La passada matinada, Sigfrid Soria va intercanviar diversos missatges amb altres internautes sobre els ‘escraches’ que s’estan produint contra alguns membres del PP, i va arribar a dir que seguirà proclamant i exercint, arribat el cas, el seu dret de legítima defensa contra qualsevol ‘perroflauta’ que l’agredisca. “Sens dubte”, va postil·lar.

Va afegir, fins i tot, que si algun ‘perroflauta’ l’assetjara pel carrer, l’intimidara o l’agredira, “l’hòstia que s’emporta ni se la creu”. “Sense exercir la violència? Què és llavors l’assetjament, la intimidació, l’intent de cremar la teua casa amb els teus fills dins?”, responia a qui criticava els seus missatges.

L’exparlamentari va comentar també sobre els ‘escraches’ que “els nazis pintaven l’Estel de David a les façanes de les portes dels jueus, ‘els perroflautas’ usen adhesius”, i va acusar aquells que defensaven les ‘perroflautadas’ a les xarxes socials de no mostrar els seus rostres. “Són tan covards els ‘tuiteros perroflautas’ com ho eren els del Ku Klux Klan quan linxaven éssers humans amb les seues identitats ocultes”. “La covardia subjau”, va dir.

El PP apartarà Sigfrid Soria de la Junta Directiva Nacional després de les seues crítiques als ‘escraches’

El secretari general del PP de Canàries, Asier Antona, ha anunciat aquest dijous que l’exdiputat autonòmic per l’illa de Lanzarote, Sigfrid Soria, serà apartat de les seues responsabilitats orgàniques de forma “immediata”, concretament de la Junta Directiva Nacional. Ha assenyalat que el PP “rebutja les manifestacions realitzades en el seu compte de Twitter”, i ha apuntat que es posarà en contacte amb el sotssecretari d’Organització, Carlos Floriano, perquè s’inicie l’expedient corresponent. “Eixe tipus de manifestacions no es poden abocar públicament i les condemnem i les rebutgem des del PP de Canàries. Actuarem en conseqüència”, ha destacat.

Comparteix

Icona de pantalla completa