Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘És poc estètic’ el nomenament del marit de la consellera Montón en Egevasa

Xavi Pérez / València.

La vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, ‘ha lamentat’ el nomenament del marit de la Consellera de Sanitat Carmen Montón, Alberto Hernández, com a gerent de l’empresa pública d’aigües Egevasa.

Oltra ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell i ha assenyalat que la seua valoració és a títol personal. “Ja saben el que pense jo d’aquestes situacions i encara que la decisió ha sigut del consell d’administració d’Egevasa no em sembla estètic aquest nomenament”. Ha recorregut a la dita popular dient “la mujer del César no solo debe ser honrada, sino que debe parecerlo”, i ha afegit “y el marido también”.

La vicepresidenta ha afegit que amb aquest tipus de qüestions polítiques “s’ha d’anar amb molta cura, i nosaltres com a polítics tenim unes limitacions que inclús arriben a les nostres famílies”. D’acord amb això, Mònica Oltra ha recordat que el segon eix del Pacte del Botànic parla de la transparència i ella això “ho defensarà sempre”.

Oltra ha aclarit que aquest nomenament “no s’ha tractat en el Consell”. Cal recordar que Egevasa és una empresa pública de la Diputació de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa