Diari La Veu del País Valencià
Sis trios i dos parelles, en la VI Copa President de la Diputació d’Escala i Corda
La Copa President de la Diputació de València comença a prendre forma ja que el Comité d’escala i corda acaba de configurar els huit equips participants.

El Comité està format per diversos trinqueters de les pistes habituals en l’oferta professional, per pilotaris professionals escollits per aquest mateix col·lectiu i pels tècnics de l’entitat organitzadora, Val Net.

Finalment s’ha optat per la participació de sis trios i solament dues parelles, equips que queden de la següent manera:

-Soro III i Santi

-León i Dani

-Fageca, Pere i Héctor

-Colau, Javi i Colau II

-Santi II, Jesús i Herrera

-Álvaro, Nacho i Monrabal

-Pablo, Félix i Tomás II

-Puchol II, Raúl i Carlos

D’aquesta configuració, destaca la presència de tots els primers espases de la modalitat (excepte els que no han pogut participar per lesió) i de diversos joves pilotaris que estan cridats a convertir-se en primeres figures. És el cas, per exemple, de Pablo, que enguany debuta com a titular en la competició absoluta.

La Copa President de la Diputació de València està considerada com l’altra gran competició per equips de l’àmbit professional de la modalitat d’escala i corda juntament amb el Circuit Bancaixa.

El campionat va adoptar en la seua passada edició el sistema de competició de rondes del Circuit Bancaixa, que tant bé va acollir el públic i els mateixos participants. Ara bé, per a diferenciar-se de la lliga professional, en la Copa President de la Diputació de València sí està permès l’ús de les galeries.

Com ve sent habitual en les últimes temporades, de manera paral·lela a la Copa President de la Diputació de València es disputaran la Copa 2 i la Copa Promeses. En la primera participaran els professionals que no han tingut cabuda en la Copa absoluta mentre que la segona està orientada a l’àmbit de la promoció.

Però, per a conéixer la configuració d’aquests dos campionats encara caldrà esperar uns dies. El calendari de la Copa President de la Diputació de València, així com els dels ajuntaments als quals representarà cada equip, es donaran a conéixer pròximament, en breu.

Comparteix

Icona de pantalla completa