Diari La Veu del País Valencià
L’Executiva de Compromís valora molt positivament els resultats electorals del 20D

RedactaVeu / València.

L’Executiva Nacional de Compromís, reunida aquest dimarts a la vesprada a la seua seu nacional, ha valorat molt positivament els resultats electorals obtinguts per la candidatura “Compromís – Podemos – És el Moment” en les eleccions generals del 20 de desembre.

Uns resultats que han superat les perspectives de totes les enquestes, i que han permès aconseguir el principal objectiu marcat per l’executiva per a aquests comicis, arribar a complir amb tots els requisits per poder formar un grup parlamentari valencià al Congrés.

I això ha estat possible gràcies a què la confluència ha obtingut més de 5 diputats – 9 en total – i ha superat el 15% de vot en les tres circumscripcions en les quals s’ha presentat.

A més d’això, la candidatura ha aconseguit trencar amb el tradicional bipartidisme convertint-se en la segona força més votada al País Valencià, i gràcies als seus 9 diputats, ser clau en la formació del nou govern de l’Estat espanyol.

En aquest sentit, des de Compromís s’apostarà per un govern de canvi i es treballarà fins al final perquè el diàleg entre totes les forces més progressistes arribe a un acord que impedisca al Partit Popular fer-se de nou amb la Presidència del govern.

Comparteix

Icona de pantalla completa