Diari La Veu del País Valencià
València en Comú nega la seua participació en el nomenament del gerent d’EGEVASA
RedactaVeu / València

Des de València en Comú “volem eixir al pas d’algunes notícies incorrectes sobre EGEVASA que han aparegut en els mitjans de comunicació en les últimes hores”, comença el comunicat del grup polític, “el nomenament del gerent d’EGEVASA es va realitzar en la Junta General, on està representada la Diputació de València i Aigües de València, que tenen el 51 i el 49% respectivament de l’empresa d’aigües. En ella solament participen el president de la Diputació”, el socialista i també alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez, “en nom de la Diputació i una segona persona per l’empresa”.

“És en el Consell d’Administració on s’han concedit al nou gerent els mateixos poders que a l’anterior. Ni en la Junta General ni en el Consell d’Administració existeix representació de València en Comú, al contrari del que s’ha afirmat en la premsa”, argumenten. Des de València en Comú “volem aclarir que no creiem que ningú haja de ser vetat per les seues relacions de parentiu, però creiem que aquesta designació és, com a mínim, qüestionable per part de la ciutadania i per nosaltres mateixos. I ho és, especialment, després de les desenes de casos d’endollisme de familiars, amics i coneguts que el PP ha deixat al seu pas en aquestes dues dècades de poder absolut en la nostra terra, una terra que creia el seu mas”.

Finalment, des de València en Comú expressen que “desitgem, i estem segurs que ho farà, que el PSPV aclarisca al màxim la vàlua professional d’aquesta elecció de tal forma que no quede cap dubte, ni ètica, ni moral, ni professional, que és la persona adequada per al càrrec”.

Comparteix

Icona de pantalla completa