Diari La Veu del País Valencià
‘El Magatzem dels Llibres Solidaris’
Europa Press / València

‘El Magatzem dels Llibres Solidaris’ ha nascut amb la intenció de donar difusió als llibres en un moment en què, “gràcies a l’enorme pujada d’impostos en cultura, hi ha molta gent que no pot accedir-hi i aquesta s’ha convertit en un luxe”, segons ha assenyalat la nova associació.

Per a açò, ha obert un local en el número 2 del carrer Moro Zeit -entrada pel carrer La Carda- on emmagatzemarà llibres donats per col·laboradors de l’associació i que farem circular a partir de tres propostes.

La primera proposta és la subscripció, que permetrà que amb una quota de 15 euros a l’any l’interessat puga emportar-se dos llibres cada mes. Una altra opció és portar un llibre al local i pagar un euro per emportar-te un altre del ʹMagatzem’. La tercera alternativa és ʹa pes’ i consisteix a pagar 50 cèntims per cada 100 grams que pese el llibre que el lector vol endur-se.

‘El Magatzem dels Llibres Solidaris’ és una associació sense ànim de lucre, la finalitat última del qual és realitzar projectes solidaris. El primer serà el de ‘xecllibres’ de 200 euros per a material escolar i llibres de text, dirigits a xiquets dels col·legis públics del barri del Carmen els pares del qual, per renda, no tenen accés a beques, i que es canviaran únicament en les llibreries de la zona.

Comparteix

Icona de pantalla completa