Diari La Veu del País Valencià
Cotino és un covard que ha menyspreat la memòria de les 43 víctimes del metro
Coincidint amb la publicació del tercer capítol de la Comissió d’Investigació Ciutadana sobre l’accident del Metro (www.0responsables.com), la diputada d’EUPV en les Corts Valencianes ha mostrat la seua més “absoluta repulsa i condemna per l’actuació inhumana i cruel de l’actual president del Parlament Valencià, Juan Cotino”.

Albiol s’ha mostrat “escandalitzada” pels testimonis dels familiars que van rebre la visita de Cotino perquè callaren amb oferiments laborals. “Fer això, amb eixes intencions i després d’un fet tan greu demostra la baixa qualitat moral i democràtica d’un president de Les Corts que és una vergonya per als ciutadans i per a la institució”, assegura Albiol.

La parlamentària autonòmica ha lamentat que al País Valencià “un membre de l’associació de víctimes de l’accident de metro més greu d’Europa tinguera por després de parlar per telèfon amb Francisco Camps”, tal com relata Enric Chulio en el documental del projecte ‘0 responsables’.

Per a Albiol, Cotino és un “covard perquè davant acusacions meridianament clares com les que han denunciat els familiars de les víctimes, ha callat menyspreant el dolor dels familiars i la memòria de les 43 víctimes. Si Cotino tinguera un mínim de dignitat, demanaria públicament perdó”, conclou Albiol.

>
III Capítol: La resposta del Govern

AVM3J

Comparteix

Icona de pantalla completa