L'Assemblea Veïnal reprèn la lluita contra la Planta de Residus Animals a la Pobla del Duc

Marxa el pròxim diumenge 10 de gener a la rotonda Otos-Bèlgida, a les 10h. del matí
7 gener 2016 01:00h

RedactaVeu / La Pobla del Duc.

L'Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals va decidir el passat divendres 11 de desembre valorar la situació actual d'aquest projecte a la Pobla del Duc. És per això que van acordar reprendre les mobilitzacions amb una nova convocatòria que consistirà en una marxa sobre la CV-60 entre Otos i la Pobla del Duc.

L'Assemblea afirma que “degut a les accions judicials que hi ha hui dia en marxa, i al poc coneixement dels polítics abans d'entrar al nou govern valencià, ens hem adonat que ixes promeses preelectorals d'aturar el projecte, no han sigut complides. Des d'ací volem mostrar el desacord amb les promeses i les seues respostes després d'arribar al govern. Hem de reconèixer que els veïns i veïnes vam delegar en els resultats electorals el fi del projecte i vam deixar de banda la força dels pobles. De totes maneres, esperem que continuen mantinguent la seua paraula per paralitzar el projecte”.
 

Un altre punt acordat va ser obrir un canal de comunicació directe amb l'empresa SIG Renovables SL.

Des de l'associació manifesten que: “Tot plegat, continuem pensant que aquest tipus d'infraestructura és una imposició a la nostra comarca, que afectarà de forma negativa el medi, la ramaderia i l'agricultura. Per això, animem a tota la població de la Vall a la marxa del pròxim diumenge 10 de gener del 2016 a la rotonda Otos-Bèlgida, a les 10h del matí”.

Si formes part d'un col·lectiu, associació, organització, assemblea... Pots adherir-te a la marxa enviant un correu-e a: unacomarcaunaforca@gmail.com
 

 
next