Diari La Veu del País Valencià
Les Corts tramitaran la derogació de la Llei de Senyes d’Identitat la setmana que ve
RedactaVeu / València

El pròxim ple del 13 i 14 de gener debatrà la proposta per a derogar la Llei de Senyes d’Identitat que va aprovar el PP en solitari el passat 25 de març. La Proposició de Llei serà defensada pel PSPV, Compromís i Podemos.

El portaveu del grup socialista en les Corts, Manolo Mata, ha assegurat que la derogació de la Llei de Senyes d’Identitat és “necessària i justa” i que es portarà al ple en considerar-la “una llei inútil, conflictiva i que es va fer per lectura única per part del PP per no comptar ni amb les aportacions ni opinions de la resta de la Cambra” i que va ser un compromís electoral adquirit pels socialistes després de l’aprovació en les Corts durant la passada legislatura.

“No podem permetre que es mantinga una llei que només cerca dividir els ciutadans entre bons i mals valencians i valencianes segons els criteris del PPCV i que crea una espècie de policia de símbols” ha ressaltat Mata abans de recordar que aquests ja estan protegits “a través de l’Estatut i la Llei de Símbols de la Generalitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa