Diari La Veu del País Valencià
La Conselleria d’Educació organitza una jornada per connectar el món educatiu valencià
RedactaVeu / València

El proper dissabte 30 de gener el Palau de les Arts acollirà la jornada educativa que ha organitzat la Conselleria d’educació, investigació, Cultura i Esports a través de la Direcció General de Política Educativa. ‘Edusiona’t’, que és el nom que rep la jornada, fa una clara al·lusió a l’objectiu de tornar a il·lusionar-se amb l’educació amb aquesta “jornada de participació, convivència i intercanvi d’experiències de la comunitat educativa”. Tanmateix, des de la Direcció General de Política educativa inviten a participar pares i mares, així com les AMPA, associacions, entitats, sindicats…

La jornada començarà a les 9.30h i a les 10.00h serà el conseller Marzà qui obrirà la jornada que comptarà amb concerts com el que oferirà la Coral del CP G. Miró de Calp. Seguit tindrà lloc la conferència inaugural a càrrec de César Bona, finalista dels Global Teacher Prize 2015, amb el títol ‘La nueva educación’.

Després d’un recés, Hilari Garcia, director de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i professor d’Orquestra, oferirà la conferència ‘El valor educatiu de la formació musical’. Per últim, tindrà lloc la conferència de Mar Romera, presidenta de l’Associació Pedagògica Francesco Tonucci, amb el títol ‘Competencias de los docentes en el S. XXI’.

La darrera intervenció serà la del Director General de Política Educativa, Jaume Fullana per a tot seguit cloure la jornada amb l’actuació de Botet’s Band de l’IES Rodrigo Botet de Manises.

No obstant, tots els invitats disposaran d’un espai per compartir el seu treball amb la resta de la comunitat educativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa