Diari La Veu del País Valencià
*València Turisme, nova marca del centre del País Valencià
L. Part / València

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, amb l’objectiu “d’augmentar el posicionament com a destinació turística de la província de València” ha estat treballant en els últims mesos en la “millora i potenciació de la identificació de la nostra imatge” per tal de “fer valer la seua singularitat” i “fer-la més atractiva”.

Com a resultat d’aquest treball , i davant una, l’anterior marca turística “València, Terra i Mar”, que “generava confusió” i que “no arribava a definir amb precisió la identitat del territori”, la Diputació de València ha presentat aquest divendres la nova marca turística (gràfica, tipogràfica i promocional): *València Turisme, en un acte en què també s’ha projectat un primer vídeo promocional, d’uns 5 minuts de duració i que serà exhibit en la pròxima i imminent edició de Fitur a Madrid.

Canvi d’imatge” i “de manera de fer”

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, han destacat en aquesta presentació celebrada al MuVim de València, que “no es tracta només d’un canvi d’imatge” sinó de “la plasmació d’una nova manera de fer les coses”.

Aixi, segons Pilar Moncho, la marca utilitzada fins ara (València, Terra i Mar) “generava confusió” i era “necessari modificar-la”. Davant d’això, la nova marca presentada hui “identifica el nostre territori, recupera la nostra singularitat davant la resta del món i incrementa el valor dels nostres productes”, assegura la diputada.

Iris Lezcano, Maria Josep Amigó i Pilar Moncho.

En l’acte de presentació s’ha exhibit el vídeo promocional de l’oferta turística de la demarcació de València “que convida a conèixer i gaudir de totes les possibilitats turístiques que ofereix “*València Turisme”. L’audiovisual té com a protagonista Iris Lezcano, una jove que presenta les diferents localitzacions i convida –via missatgeria instantània- els seus amics i amigues “a sentir i provar la província de València, una destinació de pel·lícula”.

Una identificació de València i les comarques que l’envolten ‘càlida i amable’

La flamant marca turística “*València Turisme”, que es presentarà en la pròxima edició de Fitur, ha sigut dissenyada per Dídac Ballester. Segons la Diputació, “està directament relacionada amb el territori i s’identifica amb la ciutat de València i les comarques que l’envolten”. La imatge gràfica de la marca recorda “el mapa de la província de València –sense oblidar al Racó d’Ademús- amb una composició “càlida i amable”.

A més, en ella es pot canviar “Turisme” per altres conceptes sense perdre la identitat visual i així, usar com a eixos principals de la marca turística Patrimoni, Gastronomia, Turisme Actiu, Mediterrani, Ecologia i Tradicions. També es podran utilitzar els noms de municipis i comarques per a situar un lloc determinat.

L’acte de presentació de la nova marca turística ha estat conduït pel gerent del Patronat, Pau Pérez, i ha comptat amb la presència del vicepresident segon, Toni Gaspar; dels diputats Xavier Rius, Emili Altur, Josep Bort, Ivan Martí, entre altres; del regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, Joan Calabuig; del president de Cámara Valencia, José Vicente Morata, i representants de l’Agència Valenciana del Turisme i del sector empresarial i alcaldes i regidors dels municipis turístics valencians.

Segons ha ressaltat la vicepresidenta Amigó, aquesta presentació és l’inici “de tot un seguit d’accions que estem preparant, d’acord amb els nostres objectius” de “recollir les demandes” del sector i “resoldre els problemes que des del nostre àmbit de govern es poden realitzar i sempre en col·laboració amb les institucions i administracions municipals”.

La nova marca, segons Maria Josep Amigó, “ens permetrà oferir una imatge més potent i singular i ens ajudarà en el posicionament del nostre producte turístic en els mercats estatals i internacionals”.

Més informació en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa