Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig reuneix el seu govern aquest cap de setmana a Morella
ACN / València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, reuneix a partir d’aquest divendres a la tarda i fins diumenge tots els seus consellers a Morella (els Ports) per analitzar durant el cap de setmana les prioritats de cara al nou semestre així com nous projectes com l’Agència Tributària o la reforma fiscal.

El cap del Consell ha explicat que el Seminari Govern-Hivern 2016 servirà per establir “debats que han d’eixir de la quotidianitat” i que serà “un temps de reflexió que ajuda a la bona governança”.

Sobre el pacte de govern entre el PSPV-PSOE i Compromís, Ximo Puig ha dit que es tracta d’un acord que ha possibilitat “un govern sòlid”, que està complint els eixos de l’Acord del Botànic i que “gaudeix de bona salut”.

“Ara revisarem com podem millorar, no estem en un procés de triomfalisme i autosatisfacció sinó de resoldre els problemes que té aquesta comunitat”, ha dit Ximo Puig, que ha indicat que “en sis mesos, un milió i mig de persones ja han vist millorada la seua situació”. En aquest sentit, ha al·ludit a les 800.000 persones beneficiàries de l’eliminació del copagament farmacèutic, mig milió per l’accés gratuït als llibres i milers de persones beneficiades per l’eliminació del copagament a la dependència. “La política és transformar la societat i millorar la vida de la gent”, ha conclòs.

El Seminari Govern-Hivern 2016 s’estructura en tres parts. Cada conseller exposarà les prioritats de les seues conselleries al llarg d’aquest divendres. El dissabte s’abordaran qüestions com el finançament, les empreses públiques o la gestió dels tributs així com les noves accions que cada Conselleria vol impulsar. El diumenge Ximo Puig exposarà les conclusions del seminari.

Comparteix

Icona de pantalla completa