Diari La Veu del País Valencià
La demanda d’entrades de la Tomatina superarà les 20.000 ofertes
Europa Press / València

Així ho ha indicat el regidor de Comunicació i responsable de la Tomatina, Rafael Pérez, qui ha assenyalat que tan sols amb els ‘touroperadors’ interessats es podrien garantir 25.000 entrades per a la festa, declarada d’Interés Turístic Internacional.

Els tiquets eixiran a la venda previsiblement dilluns que ve i podran adquirir-se a través del lloc web oficial de la Tomatina, que es presenta aquesta vesprada a València.

L’edil ha assenyalat que la limitació de l’aforament suposa “un repte, una cosa que mai s’ha fet”, ja que aquesta festa popular congregarà un gran nombre de persones, cosa que exigeix un treball i una coordinació extra. “Estem treballant molt dur”, ha recalcat.

Ha insistit que el principal objectiu de l’Ajuntament és garantir la seguretat dels assistents, motiu pel qual es multiplicaran per quatre els efectius de policia, Guàrdia Civil, Protecció Civil, seguretat privada i personal sanitari, un dispositiu que estarà conformat per unes 400 persones.

L’any passat, la peculiar ‘batalla de la tomaca’ va desbordar totes les previsions en congregar uns 50.000 participants que es van llançar 120.000 quilos d’aquesta fruita. La xifra va superar en 10.000 persones les estimacions de l’Ajuntament, que calculava un màxim de 40.000 visitants, el límit que considerava que podia assumir el municipi.

Comparteix

Icona de pantalla completa