Diari La Veu del País Valencià
Morera: ‘El Bloc ix molt reforçat del Consell Nacional’

RedactaVeu / València.

El Bloc Nacionalista Valencià va celebrar ahir el seu Consell Nacional després dels grans resultats que van obtenir en les passades eleccions estatals del 20 de desembre.

En declaracions a La Veu, Enric Morera ha destacat la rellevància i importància d’aquest consell “per les discrepàncies sobre com es va fer el procés”, en referència a la decisió de formar part de la coalició Compromís-Podemos. És el Moment.

Segons Morera, “aquestes discrepàncies les van aprofitar la Caverna Mediàtica per a tractar injustament el Bloc”, i per això aquest Consell Nacional ha servit per a demostrar que “el Bloc està fort i unit i ix molt reforçat”, reconeix el mateix Morera.

Del Consell Nacional celebrat aquest dissabte emana la línia que seguiran des de la formació, que està fonamentada bàsicament en aconseguir grup propi al Congrés dels diputats espanyol, un acord per a la creació d’un grup representatiu valencià, l’impuls per a proposar una solució a l’infrafinançament que patim els valencians i el reconeixement de la plurinacionalitat dels territoris a l’Estat espanyol.

Finalment, també es va aprovar un informe (adjunt a la notícia), en què el mateix Enric Morera trasllada la seua satisfacció per “haver assolit un repte enorme”, però que ha servit per a aconseguir “l’històric resultat de 9 diputats i diputades valencianes al Congrés de diputats espanyol”, recorda el secretari general del Bloc.

Comparteix

Icona de pantalla completa