Diari La Veu del País Valencià
Alcoi divulga la festa de Moros i Cristians per tot el País Valencià
La regidoria de turisme promocionarà durant les dues pròximes setmanes les Festes de Moros i Cristians amb una ambiciosa campanya de ‘mupis’ en la costa mediterrània del territori valencià. Es promourà així la ciutat durant la trilogia festera, que consta en total de 200 pòsters de gran tamany, situada en ‘mupis’ de carrers principals, centres comercials, marquesines d’autobús i passejos per municipis turístics.

El cartell anuncia les Festes de Sant Jordi, d’Interès Turístic Internacional, amb les dates d’enguany, 20, 21 i 22 d’abril i facilitant informació per a l’adquisició de cadires per a poder veure les Entrades així com informació de la ‘Tourist Info’ perquè els interessats puguen informar-se de transport, restaurants, hotels o qualsevol altra dada que precisen.

Els 200 pòsters estaran repartits per ciutats amb molta població com Elx i en nuclis turístics de gran importància com Benidorm, Alfàs del Pi, la Nucia, Torrevella o Gandia, entre d’altres.

La regidora de Turisme Maria Llopis comenta referent a la campanya que “amb la situació econòmica actual, l’esforç s’havia de centrar en el turisme més proper. Continuem sent un gran desconegut per a tota la costa que està a menys d’una hora de trajecte, amb Benidorm i Gandia com a centres turístics”.

>

Entrada 2012

Comparteix

Icona de pantalla completa