El jutge Castro creu que Camps i Barberà haurien d'estar imputats per Nóos

No contempla que s'aplique la ‘doctrina Botín’ a la Infanta Cristina


RedactaVeu / Europa Press / Madrid.

El jutge d'instructor del cas Nóos, José Castro, ha opinat que "no hi ha hagut un tracte igualitari" amb l'exalcaldessa de València Rita Barberá, i l'expresident Francisco Camps, ja que ell va manar al Tribunal Superior de Justícia de València "una exposició raonada" d'arguments pels quals, al seu parer, Barberá i Camps haurien de ser imputats en el cas i el Tribunal "no ho va atendre".

Així mateix, en una entrevista a la cadena Ser arreplegada per Europa Press, no contempla la possibilitat que s'aplique ‘la doctrina Botín’ a la Infanta Cristina, que li evitaria ser jutjada, encara que ha reconegut que li correspon decidir-ho al Tribunal que jutja el cas. "Des de la meua òptica personal no contemple la possibilitat que es puga aplicar aquesta doctrina en aquest cas", ha afegit.

A més, ha afegit que la seua relació amb el fiscal del cas, Pedro Horrach, és "estupenda i institucional". "Una relació correcta, abordem els temes comuns que hem de tractar amb la professionalitat que ens caracteritza als dos", ha conclòs.
 


Comentaris

remigio III
2.

#1 Destrossada la fe en la justícia? Però en quin país vius, aquí la justícia es diu franquisme. Igual que el llinatge de madrid. Es pot tindre confiança amb el Jutge Castro, però té les mans lligades per "una justícia venuda"

  • 1
  • 0
pudentet La safor
1.
El que avui es jutjant-se a Palma no es sols l'infanteta sino el SISTEMA JUDICIAL.

Ja en som escoltant paraules que demostren la podrimenta del sistema "- L' hisenda es per a tots- sols els markenting", "el fiscal no hi veu carrecs per a la senyoreta", Hisenda perdona tres factures FALSES per no agravar el delit a la Undargarina, La dona del soci que te EXACTAMENT la mateixa responsabilitat que la infanteta té mes demanada de pressó (?), hisenda NO ACUSA inexplicablement a aquesta senyoreta (?). Camps i Rita, responsables màxims de la perduda de diners públics se'n van de rosetes....
Per els que confiem amb l'estat de dret se'ns posen els pels de punta- Un fiscal que defen a la presunta corrupta i defraudadora, una Hisenda que oblida el delicte i l'amaga, una doctrina (boti..que?) inexplicable a mesura dels lladres,...ens dona l'impressió que la sentencia ja es feta i que l'impunitat es garantida als lladres. Sols els actors secundaris s'emportaran les bufetades.
D'aquest judici sols sortirà destrossada la fe amb la justicia.
  • 1
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat