Diari La Veu del País Valencià
El ‘Gabinet de curiositats’ d’Anna Moner es presenta a Senyera
RedactaVeu / Senyera

Senyera acollirà el pròxim dissabte, dia 16 de febrer, la presentació del llibre ‘Gabinet de curiositats’ de la columnista de La Veu Anna Moner , que recull articles publicats per aquesta autora fonamentalment al diari digital La Veu del País Valencià entre octubre de 2013 i novembre de 2015.

En ‘Gabinet de curiositats’, Anna Moner ofereix la seua mirada particular a obres musicals, cinematogràfiques, literàries i pictòriques, entre altres, que l’han seduïda i entre les quals troba vincles inesperats, estranys, curiosos.

L’acte de presentació esta organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Senyera i tindrà lloc a les 19 hores a la sala multiusos de la biblioteca municipal. L’acte serà presentat per l’editor i coordinador de La Veu, Moisès Vizcaino.

‘Gabinets de curiositats’ és un compendi d’articles publicats per Anna Moner a La Veu del País Valencià i ha sigut publicat per Pruna Llibres, una microeditorial valenciana de llibres en català i projecte nascut recentment en un marge de les indústries culturals.

Comparteix

Icona de pantalla completa