El Musical farà càstings als talents del Cabanyal

Podran actuar de dilluns a dimecres al teatre
14 abril 2013 01:00h
Europa Press / València
 
Segons l'empresari, el barri del Cabanyal on s'ubica el teatre té una "medul·la espinal artística", per la qual cosa a més de treballar amb les associacions i entitats de la zona, Moreno s'ha proposat "anar professionalitzant el talent del barri".
 
Per això, ha cridat a tots aquells que tinguen algun talent "artístic o tècnic" a passar un càsting al TEM amb l'objectiu de crear companyies i espectacles adequats a les seues habilitats, que després es puguen exportar a l'exterior. Mentrestant, de dilluns a dimecres, podran actuar al TEM i la resta de la setmana es programaran "tota mena d'espectacles".
 
Experiències similars ja s'han provat en ciutats com Londres o Helsinki, ha recordat el productor, i alhora ha assenyalat que ací hi ha "hi ha grans individualitats però el suport és xicotet i la gent s'ha de buscar la vida sola".
 
La seua intenció és convertir-se en "plataforma de llançament" d'aquesta terra, ha ressaltat. Pel que fa a les instal·lacions, Moreno ha assenyalat que l'anterior equip encarregat de la gestió del TEM, l'empresa de Tornaveu, ja va demostrar les possibilitats que tenia aquest teatre i va donar molts passos encaminats a la millora del local. Ara, Crystal Forest ha realitzat alguns canvis més que han ajudat a "millorar la temperatura i reduir sorolls externs", ha precisat Moreno.
 
Una altra novetat per a aquesta temporada al TEM, serà la realització de "microteatre" a la sala de dalt que permeta desenvolupar el "potencial dels actors", ha avançat.
 
Per a Moreno, aquest teatre té unes "connotacions especials" que fan que siga un teatre "amb gust, urbà, somiador, amb un nombre de butaques suficient" per a assolir un "so més real" perquè el públic puga veure bé des de totes bandes. "Just el que un productor somia", ha asseverat.
 
next