Comença el II Simposi sobre la lectura, el llibre, les biblioteques i l’escola

Està organitzat per la Fundació del Llibre i la Lectura (FULL) i tindrà lloc el 14 i 15 de gener a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV
12 gener 2016 01:00h
RedactaVeu / València

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València acollirà el II Simposi sobre la lectura, el llibre, les biblioteques i l’escola que tindrà lloc els propers dies 14 i 15 de gener.

El II Simposi s’inaugurarà dijous 14 amb la intervenció de Jesús Figuerola, president de FULL, Albert Girona, secretari autonòmic de Cultura i Esport, Carles Padilla, degà de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València. Seguidament començaran les ponències i taules redones organitzades al voltant de la ‘Industria editorial. El Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura: Línies d’acció’ el qual s’estendrà fins al torn vespertí en què es parlarà sobre ‘Biblioteca i Escola. Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura: Línies d’acció’. La jornada clourà amb un temps dedicat al ‘Resum’ de les converses, ponències i propostes.
 

La jornada de divendres 15 de gener s’encetarà amb set ‘Grups de discussió, per a enriquir les accions presentades en la sessió anterior’. Així doncs, els set grups tractaran la lectura des de diferents vessants, amb diferents veus i coordinadors de cada grup. Trobem així el Grup de discussió de promoció de la lectura, Grup de discussió de llibreries, Grup de discussió d'autors, Grup de discussió d'editors, Grup de discussió de biblioteques, Grup de discussió d'ensenyament i el Grup de discussió dels mitjansde comunicació on participarà Moisès Vizcaino, editor de La Veu del País Valencià.

La jornada acabarà amb un torn per a les Conclusions del Simposi, per aprovar el document ‘Línies d’acció del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura’, el qual donarà pas a l’Acte de Cloenda que compta amb la intervenció del conseller Vicent Marzà, Jesús Figuerola i Carles Padilla.

Si volen saber els detalls d’horaris, intervencions, etc., poden consultar-ho en el document adjunt a aquesta notícia.
 
 

 

Descargas

next