'Un entre tants’, última oportunitat per a veure els versos d’Estellés sobre les taules

La Rambleta de València ofereix aquest divendres i dissabte 16 i 17 http://larambleta.com/de gener l’emocionant muntatge que reuneix literatura i expressió corporal
12 gener 2016 01:00h
Un moment de l'espectacle.
RedactaVeu / València
 
Aquest divendres 15 i dissabte 16, a les 20:30 hores, és l'última oportunitat de veure l’emocionant obra Un entre tants, a la ciutat de València. En concret serà l’Espai Rambleta  l’escenari on la companyia valenciana Perros Daneses porta a l'escenari els versos del poeta Vicent Andrés Estellés. Tot un emocionant muntatge que reuneix literatura i expressió corporal. 
 
La jove companyia valenciana atorga en espectacle nova vida als versos de Vicent Andrés Estellés. Un entre tants és el seu particular homenatge a una de les figures més reivindicatives de la llengua i cultura valenciana.

Una posada en escena 'imaginativa i amb un fort component visual'

En aquesta obra, Gonzalo Azcona i Javier Sahuquillo proposen una dramatúrgia que combina el teatre amb la poesia, utilitzant l'expressió corporal per a donar vida a les paraules del poeta, escriptor i periodista valencià. Segons els promotors d’aquest espectacle, l’obra ofereix “passatges biogràfics, versos i història” que s'uneixen en una posada en escena “imaginativa, amb un fort component visual”.

Així, els cossos i moviments dels actors Pau Gregori, Santiago Martínez, Laura Sanchis, Diego Ramírez  i Paloma Villar de pablo “ofereixen nous matisos”, al temps que “potencien l'expressivitat dels poemes” en una “original” peça en què els versos d'Estellés “es fan corporis, trobant sobre les taules una nova veu, diferent de la que ofereix la lectura silenciosa dels seus llibres”.


En definitiva, la d’aquest divendres i dissabte constitueix una magnífica i sucosa oportunitat, amb un mòdic preu de 12 euros, que no cal deixar passar de llarg. Més informació i/o compra d’entrades en aquest enllaç.Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next