Diari La Veu del País Valencià
Caixa Popular lliura les seues ajudes en l’àmbit de la Solidaritat

RedactaVeu / València.

El Teatre Micalet de València va acollir ahir a la vesprada una Tribuna Cooperativa organitzada per Caixa Popular per donar a conèixer els projectes guanyadors de la campanya ‘Un dia de Salari 2015’, del Grup de Cooperació, que ha recaigut en l’ONG CIPRÉS, l’ONG Escoles Solidàries, la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià, la Fundació Vicente Ferrer i l’ONGD Menuts del Món.

En el mateix acte es va fer lliurament de les ajudes per als guanyadors de la votació 2014 dels projectes de la Xarxa per al finançament alternatiu Enclau per a rebre els Fons de l’Estalvi Solidari de Caixa Popular, que s’han lliurat a la Fundació Novaterra i l’Associació per a la Cooperació entre Comunitats (ACOEC).

Caixa popular no és un banc qualsevol; en realitat és una caixa cooperativa i solidària. Parlar de solidaritat i associar-ho al concepte bancari, financer, és contradictori. Però parlar de solidaritat i cooperació és allò que més a prop està de definir quina és una part de la llavor social de Caixa Popular.

Parlem de Caixa Popular i la seua fantàstica llavor amb la solidaritat i el cooperativisme. La campanya ‘Un dia del teu salari’ és la mostra més palmària del que citàvem abans, la solidaritat està molt viva per donar raó de ser a una empresa cooperativa, que aquesta sí, es deuria de preservar com a tret identitari i patrimoni de tots els valencians.

Per a La Veu del PV i com a cooperativistes també, fou un gran privilegi i un gran goig. Per finalitzar, sols ens queda donar les gràcies a totes les persones de Caixa Popular que han contribuït amb un dia del seu salari en aquesta campanya ‘Un dia de Salari 2015’, i pel que poguérem comprovar, serà molt ben retribuït amb gran quantitat d’il·lusió, estima i felicitat per part de totes les persones beneficiàries d’aquests projectes.

Comparteix

Icona de pantalla completa