Diari La Veu del País Valencià
Edusiona’t, ‘passió i il·lusió per l’educació’
RedactaVeu / València

Més de 1.700 docents i representants de la comunitat educativa ja s’han inscrit a Edusiona’t, una jornada que se celebrarà el dissabte dia 30 de gener a les Arts. Les famílies, alumnes, docents i associacions interessades encara poden inscriure’s-hi a la llista d’espera de la jornada, que per al director general de Política Educativa, Jaume Fullana, “no tindria sentit de manera aïllada sense una gruix d’activitats que ja s’han fet durant aquests mesos”.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, mitjançant la direcció general de Política Educativa, és l’organitzadora d’Edusiona’t, una trobada de participació i intercanvi per a la comunitat educativa.

Jaume Fullana ha explicat que “Edusiona’t prové de la unió de dues paraules: la paraula educació i d’altra banda la paraula il·lusió. I del que es tracta, amb açò, és manifestar la passió per l’educació i recuperar la d’aquells que l’havien perduda”.

Fins el moment, un total de 1.704 persones ja s’han inscrit a Edusiona’t quan encara queden 10 dies perquè finalitze el termini de sol·licitud de participació. A hores d’ara les places estan cobertes però les famílies, alumnes, docents i associacions interessades encara poden inscriure’s-hi a la llista d’espera d’Edusiona’t, que se celebrarà el dissabte 30 de gener a les Arts de València.

Tres conferències i actuacions de grups escolars

La jornada consta de tres conferències i de les actuacions musicals de dos grups escolars. Jaume Fullana, ha declarat que “la jornada no tindria sentit de manera aïllada sense una gruix d’activitats que ja s’han fet durant aquests mesos”.

Segons fonts de la Conselleria que dirigeix Vicent Marzà, s’ha volgut comptar amb un “referent educatiu” com César Bona, un expert en arts com Hilari Garcia, i una experta en participació com Mar Romera. “Amb aquests conferenciants tota la comunitat educativa podrà aprendre i aplicar els coneixements a la vida quotidiana bé siga la docència, l’educació domèstica, l’estudi o l’associacionisme educatiu”, asseguren des d’Educació, al temps que assenyalen que, a més, les associacions educatives que ho sol·liciten tindran una paradeta on, a l’entrada i l’eixida de les conferències, podran mostrar la tasca educativa que realitzen.

La finalitat última de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport és conèixer les demandes de la comunitat educativa i afavorir l’intercanvi d’experiències d’èxit per tal de millorar el sistema educatiu dels valencians i valencianes.

Més informació en Espai web d’Edusiona’t.

Comparteix

Icona de pantalla completa