Diari La Veu del País Valencià
El masclisme del cantant Francisco i altres perles contra Oltra. Vídeo
L. Part / València

El polèmic cantant Francisco torna a fer de les seues. Aquesta volta, i després del revol provocat per dir-li “sinvergüenza” a Ribó i ‘delinqüent’ i ‘escòria’ a Oltra, l’escenari ha sigut al plató d’Intereconomia, on durant una entrevista carrega -de forma patètica- contra la vicepresidenta i consellera Mónica Oltra i mostra el seu masclisme, a més de soltar tot tipus de “perles” contra les formacions d’esquerra.

Així, quan el presentador “d’El gato al agua” li recorda a Francisco que ha sigut “molt crític també” amb la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra, el cantant lluny de retractar-se es dirigeix directament a la portaveu del Govern valencià amb aquests termes: “Vostè no sap el que està fent! I si vostè no serveix per a açò. Vaja se’n. Simplement!, Done cabuda a altres persones millor preparades. I per favor: canvie d’estilista! (risses del presentador) Tenim bons dissenyadors a València. Vostè sembla que es fa la roba amb el pal de la Generalitat (sic). Per favor, senyora…”

Vostés són els qui han de demanar perdó pel que estan fent a València

Més endavant, Francisco torna a carregar de nou contra les Magues de Gener i el govern autonòmic i local del País Valencià: “És que cal tenir molt mal gust. Vostès –en referència als governants a València i del PV- són els qui han de demanar perdó pel que estan fent a València. Doncs em sembla realment trist que potser, un grup, un grup xicotet, que vol acabar amb aquestes coses, amb aquestes senyores que van traure el cap ací en la balconada de l’Ajuntament i els xiquets s’espantaven, eixien corrent. Deien: ‘Mamà, que vénen les bruixes! Que no són els Reis…’ No sé, només els faltaven les graneres… És una pallassada de mal gust…

En un altre moment del vídeo, Francisco diu del líder de C’s, Albert Rivera que li sembla un xic “extraordinari”, del qual li “encanta” el seu discurs i la seua “maduresa”, si bé deixa clar que ha votat “al senyor Rajoy” perquè “jo que sé si el meu vot a Ciudadanos anava a comptabilitzar-se amb ‘Potemos’ –en referència despectiva a Podemos- És què no!”.

El vídeo de l’entrevista a l’ultraconservador cantant espanyolista editat per Canyot es tanca amb una “curiosa” i lamentable explicació a tots aquells que l’acusen “de ser fatxa” pel fet, segons diu, de vestir amb trage i corbata: “Quan eixes net eres fatxa. Cal eixir ‘guarro’ i sense dutxar-te perquè sigues liberal? Doncs no! Açò ha canviat. Em considere una persona educada i un cavaller”… remata satisfet aquest personatge que evidència amb les seues paraules i ‘perles’ tot el contrari.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa