Diari La Veu del País Valencià
La GVA ofereix 35 cursos gratuïts online sobre llengua de signes o seguretat en mòbils
RedactaVeu / Europa press / València

La Generalitat Valenciana ha convocat un total de 35 cursos gratuïts en la seua plataforma digital SAPS per a aquest any. Els diversos cursos per als quals ja s’ha obert el termini d’inscripció són sobre llengua de signes, reciclatge de residus d’origen domèstic, intel·ligència emocional, ús d’Internet per a menors, i gestió de la seguretat en el correu electrònic, xarxes socials i dispositius mòbils iOS i Android, dirigits a “tots els perfils d’usuari”.

Tenen una durada d’un mes aproximadament, i s’ofereixen en la plataforma formativa www.saps.gva.es.

Es tracta de cursos autoformatius tutoritzats per professors que atenen i ajuden l’alumnat a aprofundir en les matèries a través d’Internet, per la qual cosa l’alumne podrà accedir des de qualsevol lloc i a qualsevol hora als continguts, sense cap tipus de limitació i mitjançant qualsevol dispositiu electrònic connectat a la xarxa.

Entre altres temàtiques, tutoritzaran sobre la contribució de la llar al canvi climàtic, la signatura electrònica, l’’eXeLearning’ i la gestió i manteniment d’instal·lacions esportives. A més, oferirà cursos exclusius per a empreses i autònoms sobre l’ús de xarxes socials i comerç electrònic.

Per a aquesta primera edició de l’any, el termini de matriculació romandrà obert fins al 24 de març per als microcursos i, fins al 23 de juny per a la resta. La data límit per a realitzar els cursos serà el 31 de març per a microcursos i el 30 de juny per a la resta. Poden accedir a la secció d’Oferta formativa o a l’apartat Formació de la Web del CSIRT-CV clicant l’enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa