Diari La Veu del País Valencià
Marta Miguel de ‘Som País’ al I Congrés de Joves PV
RedactaVeu / València

La militant de Picassent Marta Miguel encapçala la candidatura Som País que es presenta al que serà el I Congrés de Joves PV.

Miguel, graduada en Traducció i Interpretació a la Universitat Jaume I de Castelló, ha estat durant els últims anys dins de l’executiva comarcal a l’Horta Sud de les joventuts del Bloc Nacionalista Valencià, es va presentar a les darreres primàries del seu partit a les Eleccions Generals i va ocupar el número 4 en la llista de Compromís per Picassent.

Carta de la candidata

Aquesta és la carta de la candidata Marta Miguel:

“Sóc Marta Miguel, militant de Compromís per Picassent i em presente com a candidata a secretària general al I Congrés de Joves PV. Aquest pas endavant ha estat incentivat pels anys de lluita i militància al meu poble i a la meua comarca.

A hores d’ara ens trobem en una situació interna complicada. Hem de caminar cap a un Compromís unit i fort i això no passa per un altre camí que tindre unes joventuts cohesionades i crítiques. Els últims esdeveniments interns dels partits que integren Joves PV han produït un fraccionament intern perquè no s’ha respectat la voluntat de les bases. He trobat a faltar unes joventuts crítiques que lluiten i exigisquen que la democràcia i la sobirania de les bases són innegociables. Durant els meus anys en la universitat i en la política he aprés que la joventut és la que ha d’encendre la flama, la que ha d’estar en la primera línia exigint i qüestionant tot allò que no respecte els valors que conformen la nostra coalició.

Tenim un gran tresor dintre de la llarga trajectòria de Joves PV, tenim un actiu humà espectacular i el més important és que tenim les ganes i la força per a caminar cap a uns Joves PV més forts, més democràtics, més cohesionats i més crítics. Hem d’aconseguir impulsar aquest canvi en l’organització per tal d’aconseguir una millor vertebració del jovent del nostre país.

Tinc la il·lusió, les ganes i la força de ser la primera secretària general de les joventuts nacionalistes del País Valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa