Diari La Veu del País Valencià
‘Lluita’, l’últim número de la revista del PSAN es presenta hui a la llibreria 3i4
RedactaVeu / València

A les darreries del 2015, el PSAN plegava la seua activitat pública per falta de mitjans, titulava La Veu per donar a conèixer la decisió del partit, així com la no participació en l’Aplec del Puig que havien anunciat des de les xarxes.

Al final d’aquella notícia del 20 d’octubre es llegia: “El PSAN, que en celebra l’avenç i en lamenta les mancances, té veritables dificultats per fer sentir la seva veu en aquest moment del procés. Li falten efectius, mitjans materials i humans, però no objectius ni capacitat per formular-los, a partir de l’anàlisi concreta de la realitat concreta. Per això, el PSAN ha acordat fer suspensió de les seves activitats públiques (tret de l’edició del número 300 de Lluita, en preparació), tot mantenint l’estructura interna i la finalitat del Partit”.

Doncs bé, aquesta edició número 300 de Lluita ja està preparada i es presenta hui a la llibreria 3i4 a Valencia a les 19.30 amb la participació de membres del consell de redacció i col·laboradors de la revista que porta per subtítol ‘300 lluites i 46 anys’ abraçant així els anys compresos entre 1969 i 2015 any en què el PSAN cessà la seua activitat pública.

El proper 21 de gener la presentació tindrà lloc a l’Espai Vilaweb de Barcelona a les 19.30.

Comparteix

Icona de pantalla completa