Diari La Veu del País Valencià
El I Congrés CTEM al País Valencià reivindica la ciència com a motor de canvi social
RedactaVeu / València

En el marc de la Primavera Educativa que organitza la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports (CEICE) i que tindrà lloc el proper mes de maig tindrà lloc el I Congrés CTEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) al País Valencià. El congrés vol donar rellevància a aquest àrea de l’ensenyament i alhora reivindicar la ciència com a motor de canvi social.

Així el congrés manté que la consideració conjunta d’aquestes disciplines en l’àmbit denominat CTEM, pretén eliminar les barreres pròpiament disciplinars i integrar-les amb experiències d’aprenentatge significatives, amb la finalitat de contribuir a formar els estudiants perquè puguen convertir-se en individus innovadors, creatius i crítics, capaços d’entendre i d’afrontar problemes científic-tecnològic de la nostra societat.

Amb aquest premissa, la Conselleria ha organitzat aquest primer congrés, la finalitat del qual és propiciar una anàlisi i debatre les presentacions d’aproximacions metodològiques i d’experiències innovadores, així com de la divulgació científica, que afavorisquen la formació de la societat que puga sentir la ciència com una part essencial de la seua cultura.

L’organització convida tots els professors d’aquest àmbit del coneixement i ho fa extensible a tota la comunitat educativa amb interès per la ciència.

El I Congrés CETM tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig a l’IES Benlliure de València. La inscripció és gratuïta i poden contactar en el correu [email protected]

Tots els detalls del congrés el tenen en la imatge d’aquesta notícia.

Comparteix

Icona de pantalla completa