Diari La Veu del País Valencià
‘València Turisme’ portarà a Fitur 2016 l’oferta valenciana

RedactaVeu / València.

La Diputació de València, a través del Patronat de Turisme, participa en la Fira Internacional del Turisme Fitur 2016, que se celebrarà del 20 al 24 de gener, a Madrid.

En aquesta edició, l’estand del Patronat porta al certamen la seua nova marca turística “València Turisme” per a promocionar els productes turístics valencians més importants.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha explicat que “enguany participarem en Fitur 2016 promocionant l’oferta turística global dels pobles i comarques i donant a conèixer al mercat nacional i internacional els nostres principals productes turístics a través d’una nova marca, amb la qual volem millorar la visualització de la província de València i augmentar el seu posicionament com a destinació turística”.

L’estand de València Turisme es divideix en tres zones: la primera dedicada a l’oferta de litoral; la segona, a l’oferta d’interior; i la tercera, a municipis destacats de totes les comarques.

En la zona de sol i platja participen conjuntament els municipis del Puig de Santa Maria, Sueca, Xeraco, Puçol i la Mancomunitat de la Valldigna i en la zona d’interior mostren la seua oferta els municipis d’Ontinyent, Algemesí, Alzira, Llíria, Bétera, Riba-roja de Túria, Chiva, Buñol, Requena, Utiel, Ayora, Cofrents, Xàtiva i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

L’espai del Patronat també compta amb la presència destacada de les destinacions de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.

Estand “València Turisme”

El Patronat de Turisme “València Turisme”, participa de manera conjunta amb la resta de l’oferta turística del País Valencià, en el pavelló 7 d’Ifema. Dins d’aquest espai, l’estand de València Turisme, ocupa una superfície de 180 m².

El disseny de l’estand d’enguany presenta elements destacats en altura de color taronja. El color predominant de l’estand és el blanc, que contrasta amb el sòl de fusta. Tots aquests elements creen una imatge unificada del País Valencià.

L’estand disposa d’espais comuns destinats a usos professionals: zona Business, plaça central per a activitats, sales de premsa i presentacions i ‘show cooking’ per a demostracions i degustacions gastronòmiques.

En aquesta edició, alumnes en pràctiques del Grau Superior de Turisme de Gandia participaran en l’estand de “València Turisme” i informaran els visitants dels atractius turístics dels municipis valencians.

15 Presentacions professionals, 14 actuacions folklòriques i 14 degustacions gastronòmiques

El Patronat oferirà en el certamen turístic Fitur 2016 nombroses activitats de promoció per a donar a conèixer els productes turístics valencians.

Entre les activitats que es desenvoluparan, del 20 al 24 de gener, destaquen 14 demostracions gastronòmiques, 14 actuacions folklòriques i 15 presentacions de l’oferta turística dels diferents municipis de la demarcació de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa