Detingut el delegat d’Acuamed a València

En l'operació relacionada amb el frau en els contractes
18 gener 2016 01:00h

Europa Press / València / Madrid.

El nombre de detinguts per la Guàrdia Civil en el marc de ‘l’Operació Frontino' relacionada amb el frau en els contractes d’Acuamed ascendeix ja a 13 persones. Un dels arrestats ha sigut el delegat a València, segons han confirmat fonts properes a la investigació. Així mateix hi ha un altre detingut a Alacant.

Els agents han practicat tres registres domiciliaris a València, un d'ells en la seu  d’Acuamed del Passatge Doctor Serra, d'on quatre efectius de la Guàrdia Civil han abandonat les dependències sobre les 17.45 hores de les quals s'han portat ordinadors, caixes i borses. Els agents acompanyaven un home sense emmanillar que ha pujat a la part posterior d'un dels dos vehicles i s'ha tapat el cap amb una jaqueta una vegada dins.

L'operació, que contínua oberta, ha sigut a càrrec del Grup de Delictes Econòmics de la Unitat Central Operativa (UCO) sota la direcció de la Fiscalia Anticorrupció i l'Audiència Nacional.

Segons la Guàrdia Civil, l'empresa estatal Acuamed (Aguas de las Cuencas Mediterráneas S.A.) "presumptament hauria adjudicat fraudulentament obres i/o falsificat certificacions i liquidacions per augmentar significativament les quantitats a abonar a les empreses adjudicatàries".

 
next