Errejón: ‘Nosaltres respectarem la decisió de Compromís’

El número dos de Podemos “respecta la decisió” de la coalició nacionalista per a tenir grup parlamentari propi, si bé dubta que siga acceptada per la Mesa del Congrés
19 gener 2016 01:00h
Íñigo Errejón durant un moment de la roda de premsa celebrada aquest dimarts.
RedactaVeu / Madrid / València
 
El dirigent de Podemos i número 2 de la formació que lidera Pablo Iglesias, en la roda de premsa celebrada aquest dimarts al Congrés, preguntat pels periodistes sobre què faran finalment els diputats de Compromís, ha manifestat que “és una coalició de diferents forces polítiques i hauran de dir i prendre la seua decisió, que és absolutament respectable. Nosaltres sempre tindrem les portes obertes”.

En un altre moment, el dirigent de Podem ha assenyalat que des de Compromís “intentaran tota la resta de vies”, entre les quals contemplen “esgotar” totes les vies legals. “Tant de bo que el camí arribe a bon port”, ha apuntat Errejón, al mateix temps que ha expressat els seus dubtes sobre el fet que la proposta de Compromís de formar un grup propi siga acceptada per la Mesa del Congrés.

Finalment, Errejón ha apuntat que des de la coalició Compromís “han reconegut que aquest és un grup confederal i se senten còmodes com a agrupació parlamentària”. “Si al final d'aquest recorregut legal només troben portes tancades, han de saber que ací les tindran sempre obertes", ha anunciat.
 
next