EUPV d’Onil: ‘Nosaltres NO hem votat ‘Contra el Valencià’’

Vot contra el valencià a l''Ajuntament d'Onil. Vídeo. 'No lamente per a res i en absolut defensar una llengua que vull i respecte'  
21 gener 2016 01:00h

Comunicat EUPV d'Onil respecte a la votació sobre la Normalització del valencià a l’Ajuntament d’Onil.

En relació a la moció presentada per Compromís sobre la Normalització del Valencià, i després de rebre crítiques i insults, entre d’altres, per una informació manipulada, des d’EUPV d’Onil volem aclarir la nostra posició.

Nosaltres NO hem votat “Contra el Valencià", sinó que hem fet patent el fet que l'Ajuntament d'Onil, malauradament, no pot afrontar el que demanaven, tant per la manca de recursos econòmics, com de recursos humans. No podem posar els mitjans necessaris perquè TOTA la documentació oficial dels òrgans polítics municipals (actes, acords...) estiga en ambdues llengües, en un termini de tres a quatre mesos. Primer perquè no tenim secretari (ara secretari "accidental" i dedicat majoritàriament a la feina sobre les sentències que ens obliguen a pagar uns cinc milions d'euros) i que no dóna l’abast, com tot el personal de l’Ajuntament que contínuament està treballant perquè funcione al millor possible, davant la situació tan crítica que estem vivint. I segon, ho farem, i ho estem treballant, però a un ritme i en uns terminis que així ho permeten, no amb "tres o quatre mesos".

HO FAREM PROGRESSIVAMENT, adequant-nos a la situació tan delicada que està passant el nostre poble.

Salutacions,
Vero Vílchez.
next