Lliurament del Socarrat Major 2016 a Vicent Pascual Granell

El guardó al pedagog i lingüista es lliura aquest dissabte a Vila-real per ser pioner en l’estudi i promoció dels programes d’ensenyament en la nostra llengua
6 febrer 2016 01:00h
RedactaVeu / Vila-real

L’associació cultural Socarrats de Vila-real enceta les activitats al voltant del guardó Socarrat Major 2016, distinció la qual enguany reconeixerà el pedagog i lingüista Vicent Pascual i Granell.

Així, aquest dissabte 6 de febrer té lloc el sopar de lliurament del guardo Socarrat Major 2016 el qual enguany reconeixerà Vicent Pascual i Granell. El sopar tindrà lloc al restaurant el Molí, del Centre de Congressos i Convencions, a l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia.  La vetllada clourà amb l’actuació del grup Els Ravalers.
 

El mestre i investigador valencià, nascut a Silla i resident a la Pobla Llarga, ha estat mereixedor del premi, entre altres motius, per ser pioner en l’estudi i promoció dels programes d’ensenyament en la nostra llengua, per una trajectòria polifacètica en la investigació i la formació de la didàctica de la llengua i la literatura i per mantenir un esperit coratjós de treball en etapes difícils per a la llengua del País Valencià.
 

Programa 

La festa solemne començarà amb un sopar, acabat el qual tindrà lloc l’acte del lliurament del premi, que inclourà el discurs dedicat al personatge guardonat, pronunciat per Jaume Fullana Mestre (director general de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport).

La presentació de l’acte està a càrrec de Toni Viscarro i Maria Nebot, coneguts pels seus anys de treball al servei d’institucions dedicades a la llengua i la cultura (Col·lectius per la Llengua i la Cultura, Escola Valenciana i Institut d’Estudis Catalans). El final de la vetllada serà acompanyat per la pàgina musical del grup Els Ravalers, que oferiran un repertori molt emotiu i evocador, capaç de sorprendre i animar el públic assistent. L’entitat organitzadora, que ha tingut el suport de l’Ajuntament de Vila-real, convida tots els ciutadans a participar en l’acte i poder celebrar una bona vetllada en honor a l’homenatjat.

Llegiu els detalls del lliurament del premi Socarrat Major 2016 en el document adjunt.
 


 

Descargas

next