Diari La Veu del País Valencià
Àlvaro i Dani s’enfroten a León, Javi i Tomàs II a la final Trofeu UV de Pilota
RedactaVeu / València

El trio va ser el primer en aconseguir la classificació per a la final després de superar els campions del Circuit Bancaixa, Soro III i Jesús. La partida es va completar el passat dissabte al trinquet Pelayo i els guanyadors van completar una més que meritòria actuació. Darrere, León sempre va saber on dirigir la pilota per a fer mal als contraris mentres que Javi i Tomás II es van prodigar més en la rematada.

Per la seua banda, Àlvaro i Dani aconseguiren passar aquest dijous després de superar en la segona semifinal a Puchol II, Santi i Herrera (60-30). Tot i que la càtedra va atorgar la condició de favorit al trio, l’equip es va haver de rendir a la qualitat de la parella, que controlaren tots els temps de la partida. Àlvaro va ser l’encarregat de neutralitzar les canonades rivals mentre que Dani es va centrar més en les tasques ofensives.

Tenint en compte la bona actuació de tots els finalistes en les partides precedents i el bon moment de forma que demostren, la final es preveu igualada i més que interessant per a l’espectador. La final s’ha presentat aquest divendres al matí a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València.

En l’acte han participat els pilotaris Àlvaro, Dani, León i Javi, a més de José Campos, director del Servei d’Educació Física i Esport de la Universitat de València, i Alfredo Hernando ‘Fredi’, directiu de Val Net.

Els quatre pilotaris han coincidit a elogiar les virtuts dels rivals i mostrar-se prudents quant a les seues possibilitats. “Afrontem la final amb tota la il·lusió. Ens enfrontem a un trio experimentat, però que també té joventut i força. Ho tenen tot”, ha indicat Dani.

Protagonistes de la Final

Àlvaro, per la seua banda, ha expressat el desig de repetir les prestacions de semifinals: “Intentarem estar com l’últim dia. Ens enfrontem a un trio diferent, tal vegada no tenen tanta pegada com Puchol II, Santi i Herrera (els seus rivals de dijous), però León és un pilotari molt tècnic, Javi té molta potència, i Tomàs II és un dels millors punters”, ha descrit el de Faura.

Pel que fa als components del trio, León ha qualificat l’equip rival com “la millor parella actual. Està a un gran nivell, però nosaltres intentarem estar al mateix nivell que en la nostra semifinal i fer una bona partida”. Javi, per la seua banda, ha reconegut que “Pelayo pot beneficiar un trio enfront d’una parella, encara que serà una partida dura”, ha conclòs el mitger de Massalfassar.

Desafiament de Raspall

Els aficcionats al raspall també ténen una cita més que destacada aquest dissabte al trinquet de Bellreguard, on hi ha programat un desafiament entre restos i mitgers. En concret, Moltó i Marrahí s’enfrontaran a Coeter II i Dorín. Les dos parts han acordat posar en joc la quantitat de 2.000 euros. Aquesta partida s’hauria d’haver disputat el passat diumenge però va ser ajornada perquè Marrahí patia unes molèsties a la mà.

Comparteix

Icona de pantalla completa