Diari La Veu del País Valencià
Manifestacions a Elx, València i Castelló en defensa de l’ensenyament públic
RedactaVeu / País Valencià

STEPV, AFID i la Coordinadora de Professorat Interí (CPI) convoquen per a hui les diverses manifestacions a les 11 hores amb el lema: ‘Per un ensenyament públic i de qualitat. Ni retallades ni rebaremació del professorat interí’.

Així, hi haurà manifestacions a Elx, de la plaça dels Algeps fins plaça de l’Ajuntament; a Castelló, on la concentració serà a la Direcció Territorial d’Educació (Av. del Mar), per a després seguir pels carrers Governador Asensi, Major i plaça de Mª Agustina. A València, l’eixida será des de la plaça de Sant Agustí i continuarà pels carrers Xàtiva, Colom, Parterre, Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent i plaça Ajuntament.

A més, les pròximes setmanes les organitzacions convocants continuaran la mobilització donant suport a la campanya estatal ‘Pren el teu centre’, que tindrà lloc el 25 d’abril. Consisteix en tancades i assemblees de tota la comunitat educativa eixe dia per a parlar sobre la LOMQE i les retallades en educació i està convocada per les marees educatives de l’estat i compta amb el suport de l’STEPV.

També es farà la convocatòria d’assemblees del conjunt del professorat la setmana que ve per a decidir sobre la proposta de convocatòria de vaga general en educació pública en el mes de maig que impulsa la Plataforma Estatal per l’Ensenyament Públic. El sindicat, seguint el seu model assembleari i participatiu, consultarà el professorat i decidirà, en funció del resultat de la consulta, si convoca.

Comparteix

Icona de pantalla completa