Hui es presenta a Xàtiva el llibre recopilatori d’articles d’Anna Moner en La Veu

La Llibreria La Costera acull l’acte de presentació de ‘Gabinets de Curiositats’, d’Anna Moner, en el qual participarà el coordinador d’aquest diari digital

  • Anna Moner.
    Anna Moner.
  • Moisès Vizcaino.. Fotos: La Veu del País Valencià
    Moisès Vizcaino. © Fotos: La Veu del País Valencià
  • Cartell de la convocatòria.
    Cartell de la convocatòria.
RedactaVeu / Xàtiva

L’editor i coordinador de La Veu, Moisès Vizcaino, serà l’encarregat, juntament amb l’editor Josep Martínez, de presentar a la capital de la Costera el llibre Gabinet de curiositats, de Pruna Llibres, en el qual es recullen articles publicats per Anna Moner a La Veu del País Valencià.
 
La publicació que es presentarà a les 19.30 hores a la llibreria La Costera (Avinguda Gregorio Molina) és un compendi d’articles publicats per Anna Moner al diari digital La Veu del País Valencià  entre octubre de 2013 i novembre de 2015. En ell, l’autora ofereix la seua mirada particular a obres musicals, cinematogràfiques, literàries i pictòriques, entre altres, que l’han seduïda i entre les quals troba vincles inesperats, estranys, curiosos.

Gabinet de curiositats ha eixit a la llum de la mà de Pruna Llibres, una microeditorial valenciana de llibres en català que acaba de nàixer recentment amb l’objectiu de desmarcar-se de les publicacions de les indústries culturals.
 
 

 
Publicitat
Publicitat