Entrevista a Joan Baldoví en el programa La Noche en 24 horas. Vídeo

“Jo açò no ho havia vist mai” assegura el diputat valencià a TVE sobre la negativa de la Mesa del Congrés a acceptar la seua petició de formar un grup parlamentari propi. A més afirma no entendre “per què uns sí i els altres no”
21 gener 2016 01:00h
Joan Baldoví, en un moment de l'entrevista.
RedactaVeu / València.

El portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, va participar ahir en el programa La Noche en 24 horas de Televisió Espanyola. El diputat nacionalista va dir que considera “sorprenent” la decisió de la Mesa de la Cambra baixa de no deixar a Compromís un grup parlamentari propi, ja que “sí ha permès la constitució d’altres com ara Democràcia i Libertad (DiL)”, o, en anteriors legislatures va permetre la constitució del grup parlamentari canari “amb només dos diputats”.

“Entenc que no arribàvem als cinc diputats, però no entenc de cap manera que ja abans deien que no tindríem grup parlamentari”.

Preguntat pels pròxims passos a seguir per la coalició, si s’integrara en el grup Mixto, en Podemos o intentarà sumar un diputat d’IU, Joan Baldoví s’ha remitit a una piulada feta per ell mateix en la qual deia: “Rendir-se és començar a perdre”. “Intentarem sumar un diputat per a tenir allò que sí que ens van donar les urnes”. “Lluitarem fins al últim moment”, anuncia Baldoví durant l’entrevista.
 


 
next