Una ràdio aconsegueix parlar amb Rajoy fent-se passar per Puigdemont

El mandatari espanyol es mostra en la conversa telefònica disposat a rebre el president català ja que, apunta, té l'agenda “molt lliure”
21 gener 2016 01:00h
Mariano Rajoy diu dues paraules en català en el vídeo.
RedactaVeu / ACN / Barcelona

El programa 'El matí i la mare que el va parir' de Ràdio flaixbac ha aconseguit parlar aquest dijous al matí per telèfon amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, després que un dels seus membres es fera passar pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i li proposara una reunió aprofitant “que hi ha un nou interlocutor i per començar amb bon peu”.

La telefonada ha passat els filtres dels assessors i el mateix Rajoy ha contestat el telèfon i li ha mostrat la seua disposició a celebrar la trobada, ja que aquests dies disposava d'una “agenda molt lliure”. Ha estat en aquests moments quan el conductor del programa li ha confessat que es tractava d'una imitació i el president espanyol ha donat per finalitzada la conversa després d'encaixar la broma.

Prèviament, un suposat assessor de Presidència de la Generalitat ha contactat amb el gabinet del president de Rajoy, que li ha passat la telefonada al president espanyol. Rajoy ha saludat el suposat president català i li ha recordat que es van conèixer en la inauguració de l'AVE a Girona en l'etapa de Puigdemont com a alcalde.

El president espanyol ha explicat a l'imitador del president català que el Rei aquests dies està fent consultes als grups polítics escollits a les darreres eleccions i ha admès que “no sé com acabarà”, però que en funció si hi ha investidura o no podrien concretar una reunió a partir del dilluns 25 de gener en un termini de 24-48 hores.


Mariano Rajoy. Foto: Roger Pi de Cabanyes (ACN).

Una vegada els responsables del programa li han comentat que es tractava d'una broma i que no es pensaven que arribara tan lluny, Rajoy ha encaixat la broma, tot i deixar anar que “això no és seriós”. 
 

next