Diari La Veu del País Valencià
Transparència i Fesord acosten a les persones sordes el Tribunal de les Aigües

RedactaVeu / València.

La iniciativa ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i la Federació de Persones Sordes (Fesord) del País Valencià.

L’acte ha comptat amb la presència d’un nombrós grup de persones sordes que han pogut seguir en tot moment la sessió a través de la traducció a la llengua de signes d’una intèrpret de Fesord. En finalitzar, els representants de la federació s’han mostrat molt satisfets pel resultat i han manifestat el seu desig de poder continuar participant de les tradicions culturals valencianes en plenes condicions d’igualtat.

Per part de la Conselleria de Transparència ha estat present en aquesta sessió del Tribunal el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, que ha afirmat que “mantenim el nostre compromís amb la responsabilitat social i per això continuarem treballant per a adaptar i fer arribar a tots i totes el patrimoni cultural i històric valencià”.

Així mateix, durant la sessió d’aquest dijous ha rebut la tradicional brusa del Tribunal l’alcalde de València, Joan Ribó, que ha deixat constància del seu pas per la porta dels apòstols signant en el llibre de visites de la institució.

Comparteix

Icona de pantalla completa