Diari La Veu del País Valencià
Alcoi torna a ser seu del Barnasants 2016

RedactaVeu / Alcoi.

L’edició del 2016 de “Barnasants: cançó d’autor” que tindrà lloc del 21 de gener al 14 d’abril, torna a tenir una actuació a la ciutat: Maria del mar Bonet. Serà el 20 de febrer al Teatre Calderón.

El festival també comptarà amb la presència de tres actuacions de músics alcoians en escenaris catalans: Jordi Gil, el 23 de gener actuarà a l’Hospitalet de Llobregat; el 19 de febrer, Verdcel serà el protagonista a Sant Pau d’Ordal i el 2 d’abril a Barcelona i, el 6 de març, la Corporació Musical Primitiva conjuntament amb la coral Sant Jordi de Barcelona interpretaran “Ovidi simfònic” a l’auditori de Barcelona.

El regidor de cultura, Raül Llopis destacava que “una vegada més es posa de manifest que hi ha sinergies de col·laboració amb entitats i col·lectius vinculats a la nostra llengua mare”. Llopis a més afirma que “cal ressaltar en aquest cas la col·laboració a un festival de la cançó d’autor de reconegut prestigi com és el Barnasants i com no la bona unió i bona comunió que existeix hui en dia entre la nostra població i el pare d’aquest festival, Pere Sants, que any rere any compta amb Alcoi per considerar-lo seu del festival i que a més, per altra banda, compta amb gent de la nostra població per formar part del programa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa