Diari La Veu del País Valencià
Malson Onil: ‘La llengua i la cultura valenciana és un tresor’

Hui volem reflexionar sobre un tema que ha sigut per a nosaltres un pas enrere en l’evolució cultural del nostre poble, Onil.

Al passat ple de l’ajuntament es va denegar una proposta del grup Compromís que demanava que la documentació de l’ajuntament que està a disposició de tot el veïnat estiguera també disponible en valencià.

Ens pareix molt lamentable i trist que per part de gent d’ací es mostre una falta de respecte així per una llengua que és igual d’oficial que el castellà i per tant hauria d’estar present als documents oficials i en definitiva a la nostra vida quotidiana.

Pensem que la llengua i la cultura valenciana és un tresor que tenim i que hem de valorar i no amagar de cara a la gent de fora, per això rebutgem totalment la gent que pretén obviar-la i menysprear-la.

La gent que ens coneixeu sabeu que tenim lletres amb les dues llengües i estem molt orgullosos de fer-ho així i de defendre les nostres cançons allà on anem tal com són, sense amagar-nos.

Va sent hora que entre tots fem força i fem saber que per a tots nosaltres la nostra identitat com a poble valencià i la nostra llengua sí són importants.

Malson- Onil.

Comparteix

Icona de pantalla completa