Escàndol Ciegsa: L’IES de Rafal costà un 106% més del pressupostat

La construcció d’un col·legi costava igual que el d’una vivenda de renda lliure, cosa que deixa “una ruïna en diferit” de 1.000 milions d’euros
22 gener 2016 01:00h

Xavier Pérez / Alacant.

El escàndol Ciegsa continua donant titulars del balafiament que es va produir en l’època del govern del PP en la construcció de centres escolars.

Hui la vicepresidenta del Consell, en roda de premsa, ha donat unes dades esgarrifadores com el desfasament de l’IES de Rafal que va costar un 106% del que hi havia pressupostat per Ciegsa, una empresa pública que ha quedat al descobert amb un forat i un “deute en diferit” de 1.000 milions d’euros.

“Amb aquests diners es podrien haver construït 200 centres escolars més, la gestió ha sigut lamentable”, ha assegurat Mònica Oltra.

També ha donat algunes dades com que un col·legi construït amb finalització d’obra per part de la Conselleria costava 670 euros el metro quadrat, mentre que un construït per Ciegsa  en costava 972 euros, és a dir, un 37’6 més. Oltra també ha informat sobre la"negligent" gestió amb la compra dels barrancons.

 

next